Sajtóközlemény

Sajtóközlemény

Technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás a Vasi Bádogos Kft.-nél

 

Európai Uniós forrás segítségével technológiai fejlesztésre, ingatlan beruházásra került sor a Vasi Bádogos Kft. táplánszentkereszti telephelyén, a GINOP-1.2.3-8-3-4-16-2017-00019 pályázat keretén belül. A Széchenyi 2020 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című pályázati kiírására benyújtott projekt 15,6 millió Forint támogatásban részesült.

 

A Vasi Bádogos Kft. 2005.06.10-én került bejegyzésre a Cégnyilvántartásba. A vállalkozás a megalapítása óta fejlődő tendenciát mutat, a tulajdonosok célja és törekvése a cég bővítése. A vállalkozás fő profilja az építőipari, azon belül tetőszerkezet építési és tetőfedési munkák elvégzése, emellett elsősorban lakó- és nem lakó épületek építési munkáihoz bádogos és szigetelési munkák elvégzése. 

 

A vállalkozás tulajdonosai megfelelő szakmai tapasztalattal, kapcsolatrendszerrel gazdagodtak az elmúlt évek folyamatos kemény munkája során, így mára elmondható, hogy stabil alapokon nyugszik a vállalkozás. 

 

A kedvezményezett neve: Vasi Bádogos Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A projekt címe: Technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás a Vasi Bádogos Kft.-nél

Megvalósítás helyszíne: 9761 Táplánszentkereszt, 75/4. hrsz.

A beruházás megvalósításának ideje: 2018.07.10. – 2019.12.31.

Beruházás összköltsége: 52 009 783 Ft

Elnyert, szerződött támogatás összege: 15 602 934 Ft

Kölcsön összege: 31 205 869 Ft

Támogatás mértéke: 30%

 

Beruházás rövid bemutatása: 

 

A projekt keretében technológiai fejlesztés, ingatlan beruházás valósult meg a Vállalkozás táplánszentkereszti telephelyén.

 

A beruházás révén létrejött egy bádogos termékek előállítására alkalmas műhely és beszerzésre került egy bádogos élhajlító, ami hozzájárult a vállalkozás üzemméretének bővüléséhez, a termékpaletta szélesítéséhez. A vállalkozás a kivitelezéseihez a bádogos elemek egy részét kapacitáshiány miatt korábban gyártóktól és forgalmazóktól szerezte be. A beruházás révén az új műhelyben a beszerzett géppel kiegészített eszközparkkal a bádogos elemek teljes körűen előállíthatók.

 

A saját előállítás révén kiküszöbölhető a gyártók és alvállalkozók tevékenységében rejlő kockázat (pl: késedelmes vagy nem megfelelő minőségű szállítás), továbbá lényegesen visszaszorítható az anyagköltség ezen építőelemek tekintetében. A rendelkezésre álló szakértelem és az új beruházás eredményeképpen növekedett a vállalkozás versenyelőnye, helyi és regionális szinten egyaránt. 

 

További információ kérhető:

Papp Attila

+36-20/549-23-73

pappattila@vasibadogos.hu