Tevékenységek

Aljzat szigetelés

Az aljzatbeton a padlóburkolat alatti egybefüggő sík betonfelület. Ennek a betonfelületnek a szigetelése nagyon fontos, mert a talajjal (ha nincs pince) érintkezik és abból a talajnedvességet felszívja/felszívhatja.

Az aljzat szigetelésére általában bitumenes nehézlemezt alkalmazunk, melynek kivitelezési módját és a nehézlemez típusát a felmérés során határozzuk meg.

Szórt aljzat szigetelés

Az épületalapok, pincék és talajszint alatti garázsok külső vízszigetelésére, tartófalak vízszigetelésére, medencék, tározók, ciszternák vagy víztározó kutak vízszigetelésére betonszerkezetek agresszív vizek elleni külső védelmére, hőszigetelő táblák és dréntáblák meghatározott számú pontokban felragasztására ásványi anyagú és bitumenes aljzatokra, hogy védjék a függőleges felületekre felhordott vízszigetelést. Azért ajánljuk ezt a módszert megrendelőinknek, mert a kátránypapírral szemben a szórt szigetelésnél nincsenek toldások, kényes csomópontok hiszen mindent egybe fújunk, szigetelünk, így nincs hiba lehetőség.

·         Talajvíz elleni aljzat szigetelés

·         Acélszerkezetes csarnokok generál kivitelezése.

·         Födém rendszer készítése (tartó lemez)

Élhajlítás

Vállaljuk bármilyen 6 méteres bádogos lemezszegély élhajlítását  rövid határidőn belül

Tetőszigetelés

Hatékony tetőszigetelési eljárások alkalmazására koncentráltuk erőinket. A márkás gyártókkal és forgalmazókkal üzleti kapcsolatot építettünk ki, velük szerződést kötöttünk. Így többféle szigetelőanyag beépítését nagy gyakorlattal és szakmai hozzáértéssel végezzük.

Ipari tetőn áttörések készítése

Ipari csarnokok tetőszerkezetének áttörése

Szendvics panel szerelés

Oldalfalon, illetve tetőn szendvicspanel szerelése